top of page
interieurfoto01.jpg

Vrijwilligers

Vrijwilligers: Welkom

Werkgroep en vrijwilligers

Leuk je hier te  ontmoeten.
Niet voor niets is onze slogan “Ontmoet elkaar bij Podium Heino”.

Wie kun je ontmoeten?

Met 82 zitplaatsen hebben we een mooi intiem volwaardig professioneel theater waar de artiesten als het ware tussen het publiek hun voorstellingen spelen.
Onze bezoekers komen voor een groot deel uit Heino.
Toch zien we ook uit de omliggende plaatsen en soms van ver daarbuiten ieder keer weer veel verbaasde gezichten. 'Wat een bijzondere locatie  hier zo midden in het centrum' is dan een veel gehoorde opmerking.
Alle artiesten zijn enthousiast over de sfeer en contact me
t publiek zo wel tijdens als na de voorstelling.
Op een enkel onderdeel na gebeurt alles in eigen beheer.
Van het boeken van artiesten tot ticketverkoop, van (ver)bouwklussen tot het onderhouden en vernieuwen van deze website, van sponsors werven tot verspreiding van de brochures en van catering  tot techniek van licht en geluid.
Kortom alles wat nodig is om inwoners van Heino en omstreken te laten genieten van een mooie variatie aan voorstellingen.
Ons seizoen start begin oktober en duurt tot begin april.
THEATER Podium Heino is lid van Overleg Kleine Theaters Overijssel (OKTO) en van daaruit kunnen we ondersteuning krijgen bij o.a. de productie van brochures of promotionele activiteiten.
Omdat we bijna alles zelf doen hebben we weinig overheadkosten en kunnen we de kaartprijs laag houden.
Wat let jou daarom om elkaar te ontmoeten bij Podium Heino.
Bij binnenkomst staat het gratis kopje koffie / thee klaar. In de pauzes en na de voorstelling is het goed bijkletsen onder het genot van een drankje.
 Vrijwilligers (VTPH: Vrijwliigers THEATER Podium Heino):
V.l.n.r:
Paul Verschuur, Inge Zuethof, Sacha Müller, Marge Peekel, Eva Fontijn, Theo van Hoesel, Gerda van Vliet, Piet Schippers, Ina Brouwer, Anja Mekers en Hannie Pot

Onder: Jory Eggenhuizen, Carla Kroes, Betteke Jonge Poerink en Margr
é Drobinski

Vrijwilligers die niet op de foto staan:

Annet Kroon, Joke van Eijsden, Roelien Willems, Ben Bol, Gert Schuttert, Joost Pieterse, Marian Logtenberg, Paula Knobben, Truus Bol, Lian Akkenaar - Tijs, Matthieu van Kints en Jon Harms

JAF_0271A.JPG
Vrijwilligers: Tekst
bottom of page