top of page
Einder_125-edit (2).jpg

Einder - klassieke muziek

Zondag 26 november, 15.00 uur

€ 17,00

In de brochure staat een verkeerde datum voor de voorstelling Einder. Deze is op 26 november ipv 26 januari

Een zangeres, een accordeonist en een pianiste. Samen op zoek naar de Einder. Liederen en muziek van dromerige vergezichten, oneindige bewegingen, hartekreten, zacht fluisterende schoonheid en vleugjes humor. Muziek van o.a. Schubert, Chausson, Bernstein en Campogrande.


De musici als solist, als duo's en uiteraard als trio.

Gertie Bruin

Met 40 jaar ervaring op het podium in vele verschillende genres en muzikale stijlen beschikt accordeonist Gertie over een rijk palet. Hij werkt graag en regelmatig samen met andere musici, vocalisten en koren. Daarnaast is hij actief als docent accordeon en dirigent van accordeonorkesten.


gertiebruin.nl

 

Elizabeth Kooy
De zangeres interesseert zich voor zeer uiteenlopend repertoire, maar heeft natuurlijk wel haar eigen interesse en specialisme: zeer oude en zeer nieuwe muziek. De muziek uit de Renaissance, de Barok en Modern-klassieke muziek liggen haar erg goed. Ze heeft een passie voor het over het voetlicht brengen van weinig uitgevoerde werken zoals liederen van Constantijn Huygens, Chris Fictoor, Amy Beach, Steve Reich en Gubaidulina.


Sopraan.frl


Nynke Eekhof
Zij studeerde piano aan het Gronings Conservatorium bij Maria Stroo en Akke Ferguson. Na het voltooien van haar opleiding Uitvoerend Musicus vervolgde zij haar studie bij Ferenç Rados aan de Franz Liszt Academie in Boedapest. Verder nam zij nog lessen bij Marja Bon en Roberto Szidon. De pianiste is geboeid door het combineren van verschillende kunstdisciplines.


nynke-eekhof.nl

Foto ('s): Rob Kleinjans

Einder
bestelknop2_edited.jpg
bottom of page