top of page
003-Vierkant-met-logo-1024x1024.jpg

Diederick Ensink -
Diedericks Duel
(cabaret/muziekprogramma)

Vrijdag 10 januari 2025

20:30 uur

16 euro

Een multi-instrumentale, muzikale One-Man-Show

Muzikale alleskunner Diederick Ensink komt na een succesvol solodebuut terug in de theaters met zijn nieuwe show: DIEDERICK’S DUEL. In deze voorstelling gaat Diederick zoals de titel al doet vermoeden de strijd aan, niet tegen maar mét al zijn muziekinstrumenten. In een show bomvol muziek, mooie liedjes en muzikale weetjes laat Diederick verschillende muziekstijlen en muziekinstrumenten met elkaar strijden.

 

Dit is niet de enige strijd die geleverd zal worden, want wat gebeurt er als de strijd in het hoofd het soms van je overneemt? Diederick vliegt dit vraagstuk op zijn eigen, authentieke, muzikale manier aan en dit zorgt voor veel grappige, ontroerende maar vooral herkenbare muzikale momenten.

Over Diederick Ensink

Diederick Ensink is geboren op 29 maart 1986 in Cobham, Groot-Brittannië. In zijn 3e levensjaar verhuisde hij naar Nederland.

Toen Diederick 7 jaar oud was, begon hij met vioolles, waarna hij al snel in diverse
jeugdorkesten kon spelen. Thuis leerde hij zichzelf pianospelen en aan het einde van
zijn middelbare schooltijd bleek hij ook te kunnen zingen.

De volgende stap was dan ook niet geheel onverwacht: auditeren voor het conservatorium
Hier heeft Diederick na zijn middelbare school 5 jaar gestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het Fontys Conservatorium. In 2010 studeerde Diederick af met een bachelor Muziektheater en een Minor Altviool.

www.diederickensink.nl

Foto: Annemieke van der Togt

DiederickEnsink
bestelknop2_edited.jpg
bottom of page