12_edited.jpg

Thijs Kemperink - Eerlijk duurt het kortst!’ (cabaret)

Vrijdag 16 oktober, 20.30 uur

€ 17,00

“Thijs Kemperink is gegroeid” en “Kemperink houdt een goede balans tussen inzichten en gein” schreef de Theaterkrant na de première van ‘Eerlijk duurt het kortst!’. Met Twentse nuchterheid, grote vertelkracht en daverende lachsalvo’s voor een uitverkochte Twentse schouwburg toonde Thijs zijn nieuwste programma aan zijn trouwe publiek. Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Over ‘Eerlijk duurt het kortst!’: Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn!

Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?

Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw…….

Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst.

Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!

De pers schreef eerder over Thijs Kemperink:

  • “Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed” (Theaterkrant).

  • “Thijs Kemperink ontroerend en grappig in ‘Bonje’” en “Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien”  (★★★★ Meppeler Courant).

  • “…verrassend geestig in spel en mimiek” (DvhN).

Foto ©Frank Visschedijk

 
bestelknop2_edited.jpg