Mario-en-Saffira-Pim-Pom-en-de-beestenbende-©-Fiep-Westendorp.jpg

Mario & Saffira - Pim & Pom en de beestenbende (kindervoorstelling 2 t/m 7 jaar)

Zondag 6 november, 15.00 uur

€ 7,00

Bekend van boek, televisieserie en film en nu in het theater! 


Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

 

Wie kent ze niet, de eigenwijze katten Pim en Pom? Pim is grijs met witte streepjes en behoorlijk ondeugend, Pom is zwart en wat rustiger van aard. Maar ook al zijn ze heel verschillend, ze zijn elkaars beste vrienden. 

Samen met hun buurkind gaan ze op avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. 

 

‘Zullen we een grapje uithalen?’ Dat doen de twee het allerliefst!
‘De koe zegt BOE! De Kip zegt TOK! De honden gaan los in hun hondenhok. Het vogeltje PIEPT en het varken KNORT! Zo ken je elk dier in zijn soort!’


Mario & Saffira
Mario Perton is bekend van zijn rollen bij o.a. Studio100 en Disney Live TV. Saffira Ben Hammouda speelt o.a. in Dora, Brandweerman Sam, Jip & Janneke en Paw Patrol LIVE.


Wist u dat

Tussen 1958 en 1968 schrijfster Mies Bouhuys iedere week een verhaaltje schreef over haar eigen katten Pim en Pom op de kinderpagina van Het Parool. Tekenaar Fiep Westendorp, u kent haar vast wel van Jip en Janneke, maakte de illustraties; zij verzon twee poezen met een ovaalvormige kop en neus en ogen als drie rondjes op een lijn, heel korte pootjes en een staart. Meer dan 50 jaar later is het kattenduo nog steeds mateloos populair bij jong en oud!

www.vanaf2.nl


Illustratie: Fiep Westendorp
Fotograaf: Sander Verhoeven

Mario-en-Saffira-Pim-Pom-en-de-beestenbende-©-Sander-Verhoeven-Media-Producties-5-scaled.j
 
bestelknop2_edited.jpg