top of page
Mario-en-Saffira-Pim-Pom-en-de-beestenbende-©-Fiep-Westendorp.jpg

Pim & Pom Theaterproducties -Pim & Pom vieren feest 
(kindervoorstelling 2 t/m 7 jaar)

Zondag 6 november, 15.00 uur

€ 7,00

Bekend van boek, televisieserie en film en nu in het theater! 


Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

 

Wie kent ze niet, de eigenwijze katten Pim en Pom? Pim is grijs met witte streepjes en behoorlijk ondeugend, Pom is zwart en wat rustiger van aard. Maar ook al zijn ze heel verschillend, ze zijn elkaars beste vrienden.

 

De twee beste kattenvriendjes van het land beleven vanmiddag weer een nieuw, grappig, muzikaal en bovenal feestelijk avontuur. En jij bent uitgenodigd!

 

Pim & Pom geven een groot feest. Maar Is vogeltje ook uitgenodigd? En hoe doe je dat eigenlijk, een feest geven? Wat heb je daar allemaal voor nodig? Zal alles vandaag wel goed gaan? De vrienden kunnen jullie hulp goed gebruiken!

 

Vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest!

 

Over Pim & Pom Theaterproducties

Mario Perton is sinds 2020 licentiehouder van Pim & Pom. Bij het grote publiek is Mario vooral bekend door zijn vele theater en tv-producties van onder andere Studio100, Disney Live, Zapp en Nickelodeon. Met een bak vol creativiteit, energie en liefde voor poppenspel zorgt Mario ervoor dat Pim & Pom een unieke beleving zal zijn voor jong en oud.

Wist u dat tussen 1958 en 1968 schrijfster Mies Bouhuys iedere week een verhaaltje schreef over haar eigen katten Pim en Pom op de kinderpagina van Het Parool. Tekenaar Fiep Westendorp, u kent haar vast wel van Jip en Janneke, maakte de illustraties; zij verzon twee poezen met een ovaalvormige kop en neus en ogen als drie rondjes op een lijn, heel korte pootjes en een staart. Meer dan 50 jaar later is het kattenduo nog steeds mateloos populair bij jong en oud!

www.vanaf2.nl

Illustratie: Fiep Westendorp

 

Maaike Widdershoven: Optredens
bestelknop2_edited.jpg
bottom of page