interieurfoto01.jpg

Onze voorstellingen van 3 en 11 december a.s. gaan helaas niet door i.v.m. de nieuwe maatregelen. Kaarthouders krijgen persoonlijk bericht hierover. Uiteraard doen we er alles aan om de voorstellingen te verplaatsen.

Welkom bij THEATER Podium Heino

 

Programma 2021 - 2022

THEATER Podium Heino biedt sinds 2006 al zeer fraaie voorstellingen aan in Heino en omstreken. Kom dit seizoen ook langs in ons theater en we garanderen je dat je een ontzettend leuke tijd zult beleven tijdens onze voorstellingen. Neem een kijkje in onze agenda om te zien wat we te bieden hebben en zorg ervoor dat je je kaarten snel bestelt.

STG_3551_edited.jpg

Trudy de Jong & Theo de Groot in Charlotte Brontë / Jane Eyre & broer Branwell (toneel)

Voorstelling is al geweest

Dat Charlotte Brontë ook een broer had die minstens even getalenteerd was, is minder bekend. Waar Charlotte met Jane Eyre het succes kreeg waarnaar zij streefde, bewandelde Branwell - de grote belofte van wie het meeste werd verwacht - een duisterder pad.

Meer info

12_edited_edited.jpg

Thijs Kemperink -  Eerlijk duurt het kortst! (cabaret)

Voorstelling is al geweest

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?

Meer info

460-1261-Beperkt_Houdbaar_Canvas_STAAND_

BEPERKT HOUDBAAR - Canvas 
(improvisatietheater)

Voorstelling is al geweest

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Na het -twee jaar op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en hun succesvolle theatertour De Première bouwde improvisatieduo Beperkt Houdbaar in korte tijd een ware cultstatus op.

Meer info

 
Gonnie en gijsje©Olivier Dunrea_edited.j

Gonnie en Gijsje samen op stap (muziektheater 2+) 

Voorstelling is al geweest

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? 

Meer info

SalaBande DSCF3787 (4)_edited.jpg

SallaBande m.m.v. acteur Jack Hamstra - "De reiziger"- (klassieke muziek en poëzie)

 

Voorstelling is al geweest

In het kader van het Beethovenjaar “250 jaar Beethoven” heeft SallaBande onlangs met veel plezier het Geistertrio opus 70 nr. 1 aan haar repertoire toegevoegd. Bijzondere kamermuziek, gecomponeerd door Ludwig van Beethoven. 

Laat je meenemen door een boeiend en gevarieerd programma met enkele meesterwerken uit de muziekgeschiedenis.

Meer info

Diederick's_Debuut_Artwork_Clean_Vierkan

Diederick Ensink - Diederick's debuut (Multi-Instrumentale, muzikale One-Man-Show)

 

Nieuwe datum wordt later bekendgemaakt

Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij zingen. Daarom gaat Diederick Ensink ‘solo’: Met meer dan tien muziekinstrumenten en een gezonde dosis humor neemt hij het publiek mee in zijn persoonlijke muzikale verhaal met een breed scala aan muziekgenres. Kortom: ‘Diederick’s debuut’. 

 

Meer info

09.2 DMDDDINYI-Git-Banjo_crop1.tif

Neil Young TRIBUTE en 'De man die denkt dat ie Neil Young is' (muziek)

Nieuwe datum wordt later bekendgemaakt

Als dertiger liep hij door de Franse Alpen en luisterde op zijn Walkman naar Down by the River, Sugar Mountain en Like a Hurricane. Hij dacht: ‘dat lijkt me zo te gek, deze muziek op een podium te maken’. Als tiener had hij op zijn kamertje de gitaarakkoorden van Sugar Mountain en Harvest al uitgezocht en in 2006, inmiddels veertiger, speelde hij het voor het eerst openbaar On the beach in De Fuut, de vermaarde strandtent in Den Haag.

Meer info

Anne_en_Lisa_Fotograaf_Saskia_Kerkhoff_1

Anne & Lisa absurdisch cabaretduo - ‘Lonely Pony'

Vrijdag 14 januari, 20.30 uur € 15,00

“Het debuut van Anne & Lisa is goed doordacht” (Parool), “hun absurdisme blijkt in een paar scènes griezelig goed te passen bij maatschappelijke ontwikkelingen” en “hopelijk gaan we meer zien van dit duo” (Theaterkrant) lazen we over ‘Weltschmerz’, het debuutprogramma van dit absurdistische, verfrissende cabaretduo.

Meer info

Janke-Dekker-Streisand-fot-Wim-Lanser.jp

Janke Dekker (met Eelco Menkveld achter de piano) - Haar naam is Barbra!

Vrijdag 21 januari, 20.30 uur € 16,00

Barbra Streisand: een icoon, een idool, een bron van inspiratie. Als er iemand in haar leven heeft laten zien dat je ‘no matter what’ altijd je eigen weg moet heruitvinden is dat Barbra Streisand. En corona dwingt ons om het uit te vinden.

Dit programma is geen tribute maar een gids. Hoe blijf je zingen als zingen niet meer mag. Hoe maak je muziek als het publiek er niet meer is. Hoe vind je inspiratie? 

Meer info

Uitgelicht750px-LennonMcCartney-fotograa

Theatertour Jop Wijlacker & Dennis Kolen: Lennon & McCartney Acoustic -Two of Us

Zondag 13 februari, 15.00 uur en 20.30 uur
€ 17,00

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten Jop en Dennis niet lang nadenken over de logische vervolgstap hierop. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis.

 

 

Meer info

Klooster_en_VanderMeulen_Tijd_Zat_©Ewoud

KLOOSTER en van der MEULEN - ‘Tijd Zat’ (cabaret)
 

Vrijdag 11 maart, 20.30 uur
€ 16,00

‘Tijd zat!’ is een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Klooster en Van der Meule

‘Tijd zat!’ is een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Klooster en Van der Meulen treffen elkaar in on- en benulligheden die ertoe doen: ‘rokjesdag en de eeuwige jeugd’, ‘help! Ik word vergeten!’, ‘kapotte eieren versus invriezen’ ‘vervlogen hoop versus hoopvolle verwachtingen’, ‘angst versus verlangen, ‘later is nu’. Of je nou dertig of vijftig bent, dubbel leed vermaakt!

Meer info

kikker_is_jarig_JoeyBuddenberg_klein.jpg

'Kikker zingt en leest voor' - kindervoorstelling 3+

 

Zondag 20 maart, 15.00 uur
€ 7,00

Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker in deze nieuwe mini-musical! Kikker zingt de leukste liedjes uit zijn eigen musicals en vertelt over de avonturen die hij beleeft met zijn vriendjes. Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Kikker wil graag lezen, net als Haas. En taarten bakken, net als Varkentje. Maar als het begint te regenen en de huizen van zijn vriendjes onder water lopen, kan Kikker als de beste zwemmen! Kikker is moedig en dát maakt Kikker echt Kikker!

 

 

Meer info

yvonnekeuls_jeannette_rik_020320-038-edi

Yvonne Keuls, Jeannette Scheffer en Rik Fennis - ‘Twee Zusters in de Kunst en een Hartstochtelijke Heer’

Zondag 27 maart, 15.00 uur € 16,00

Ze zijn vriendinnen, antipoden, voelen zich zusters in de kunst en bewonderen elkaars werk. Voor dit programma heeft Yvonne uit Jeannette's repertoire liedjes gekozen die haar beurtelings ontroeren en doen schateren en om diezelfde reden koos Jeannette verhalen uit Yvonnes boeken. Ze zingen en vertellen ze eigenlijk voor elkaar, maar tegelijkertijd kunt u meegenieten. 

 

Meer info

Het_gaat_goed_met_Nederland_Tony_Neef_Ma

Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef - ‘HET GAAT GOED MET NEDERLAND’
 

Vrijdag 1 april, 20.00 uur (!) € 16,00

Na de twee succesvolle tours van 'Weet je nog wel', tijdloze liedjes en 'Weet je nog wel 2', een koffer vol liedjes, gaan Maaike Widdershoven, Ruud Bos en Tony Neef weer de theaters in met 'Het gaat goed met Nederland'

 

Meer info

UitisIn_gebouw+logo.jpg

THEATER Podium Heino

Meer info