top of page

Diederick Ensink - Diederick's debuut (cabaret)

Vrijdag 20 januari, 20.30 uur

€ 16,00 

‘Ondertussen is de muziek-instrumenten-teller de 10 al gepasseerd en kan hij door middel van technologie zoals bijvoorbeeld een ‘loop-station’ in zijn eentje dat gedroomde orkest live op de bühne tot leven roepen’. 


Op 7-jarige leeftijd begon Diederick Ensink zijn muzikale loopbaan met vioolles, daarna is het uit de hand gelopen. ‘Een gezonde verslaving’, noemt hij het. Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij nog willen zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken. Om het tegendeel te bewijzen stapt Diederick voor het eerst ‘solo’ het toneel op.

Met meer dan tien muziekinstrumenten en een gezonde dosis humor vertelt hij zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van liedjes uit een breed scala aan muziekgenres: van o.a. Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John.

 

Wie is Diederick?
Diederick Ensink studeerde aan het Fontys Conservatorium, speelde bij Jeans, in musicals, bij Purper, maakte een liedjesprogramma met Frans Mulder, stond op de planken met Trudy Labij en schreef muziek voor diverse bewerkingen van Pluk van de Petteflet van Annie M.G. Schmidt.
 

Fotograaf ©Govert de Roos

Maaike Widdershoven: Optredens
bestelknop2_edited.jpg
bottom of page