top of page

Theater Stof - De kleine ijsbeer (kindervoorstelling 2 t/m 7 jaar)

Zondag 12 februari, 15.00 uur

€ 7,00

Naar de geliefde prentenboeken van Hans de Beer

Na afloop kunnen de kinderen spelen in en met de handgemaakte stoffen decorstukken.

 

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Alles is opeens anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk?

De kleine ijsbeer is de fantasierijke vertolking van het populaire kinderboek Een ijsbeer in de tropen. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen jong en oud om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!

Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, angst overwinnen en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur.

Theater Stof

Mirthe van der Meulen en Ilse Geilen maken beeldend jeugdtheater voor de allerkleinsten. In een stoffen wereld worden de kinderen uitgenodigd om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

Wist je dat

er meer dan 10 boeken over Lars zijn verschenen? Sommige delen werden in wel 25 talen vertaald. Ook was Lars op de televisie te zien en speelde hij de hoofdrol in twee films.

www.theater-stof.nl

Illustratie: Mirthe van der Meulen

Maaike Widdershoven: Optredens
bestelknop2_edited.jpg
bottom of page