Posterbeeld liggend.jpg

Andries Tunru - In Theorie (cabaret)

Vrijdag 3 februari 20.30 uur 

€ 16,00

In alweer zijn tweede programma haalt Andries Tunru zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. 

Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. 

 

Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

 

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

 

‘Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.’ - Friesch Dagblad

 

Wie is Andries?
Andries Tunru werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2020 tweede werd bij De Slimste Mens. Hij maakt deel uit van het cabaretteam van Spijkers met Koppen en vormt samen met Stefan Hendrikx het duo Beperkt Houdbaar, dat uitblinkt in volledig geïmproviseerde avondvullende voorstellingen. 

In februari 2021 was Andries VIVA Leuke Man van de Maand. Vlak erna ging het blad failliet.

 

www.andriestunru.nl

Fotografie: Super Formosa Photography

Scenefoto 3 - Foto door Super Formosa Photography.jpg
 
bestelknop2_edited.jpg